søndag 25. november 2012

Steampunk

Har laget et bidrag til That's just so cute's utfordring She's so cute 29 som var å bruke noe som ikke er scrapperelatert på prosjektet sitt + å ta et dykk i det utstyret og stæsjet man har liggende og bruke det også. Og sannelig har man alltids noe som har blitt kjøpt inn for lenge siden fordi det var så kult men bare ikke fått brukt det enda. Jeg fant frem et av de kule mønsterarkene fra 7 Dots Studio, Dreamer, Sweet dreams som er designet av Finnabair. På dette steampunk- kortet har jeg også brukt noen trykk- knapper som fulgte med et eller annet klesplagg jeg har kjøpt tidligere. :)
-----------------------------------------------------------------------------
The challenge for this project was to use something that you not normally associate with scrapbooking/ creating cards, and search thourogh in our equipment for something and use that as well. And indeed you always have something bought long time ago because it was so cool, but you just didn't find the right project to spend it on. I found this cool pattern paper from 7 Dots Studio, Dreamer, Sweet Dreams which is designed by Finnabair. At this steampunk card I've also used some buttons which originally is meant for jeans. :)


Takk for besøket!
Thank you for visiting my blog!

3 kommentarer:

 1. Herlig steampunk! Gjennomført og flott :)

  Takk for at du tok utfordringen vår

  SvarSlett
 2. Tøfft kort! Trykk-knappene passet perfekt inn! Tusen takk for flott bidrag!

  SvarSlett
 3. knallstilig....steampunk er en av de stilartene jeg aldri har prøvd (og spørs om jeg kommer til å gjøre det)....men du verden så utrolig stilig det er å se andres kunstverk....takk for at du fant inspirasjon i oppgaven, og ha en fin fin førjulstid

  SvarSlett

Takk for at du legger inn en koselig kommentar hos meg!