torsdag 27. oktober 2011

Rosa sløyfe

Da oktober er rosasløyfe måned, er Anonyme Scrappere's utfordring å lage noe ROSA. Så hva er Rosa sløyfe? Det er vel ikke til å unngå å ha fått med seg de rosa sløyfene som selges mange plasser til inntekt for forskning på brystkreft, kjøpesentere som har fokus på Rosa sløyfe og mye annen ekstra oppmerksomhet akkurat nå.

"Målet med Rosa sløyfe- aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning."

Som sagt så ønsker Anonyme Scrappere at vi skal lage noe rosa, og de vil gjerne se MYE rosa!

Jeg har tatt utfordringen og laget et posekort med MYE rosa på. Jeg er glad i å gi litt ekstra oppmerksomhet innimellom til de jeg setter pris på. "Du er god!" er teksten på kortet. Det skader ikke å si en gang for mye til noen som trenger det. Det tenker jeg gir en ekstra boost i hverdagen!Det er plass til å skrive en hilsen i lokket.


Detaljbilde: Jeg har brukt mønsterark fra GCD Studios som heter Soul Food - Beautiful soul. Synes det er så utrolig nydelig med alle de vakre ordene på!


Detaljbilde: "Hope"sløyfe, en liten hyllest til Rosa sløyfe.


Delta du også og gi gjerne din støtte ved å kjøpe en rosa sløyfe. På rosasløyfe.no finner du informasjon om Rosa sløyfe og også en nettbutikk.

Ha en flott og rosa oktoberdag!

1 kommentar:

  1. Hærlig gave pose! Masse flotte detaljer!
    Tusen takk for at du er med å støtter rosa sløyfe aksjonen inne hos anonyme scrappere.
    Marit

    SvarSlett

Takk for at du legger inn en koselig kommentar hos meg!